Chalet van der Helm
Voor een zonnige vakantie in Cap D' Agde !!
De camping
De camping
De camping Les Sables D'or is een bekende geliefde familie camping direct gelegen aan de Middellandse zee.
Verder is de camping de laatste jaren flink opgeknapt en aangepast aan deze tijd.
Een topper is toch wel het sub tropische zwembad met glijbanen, wat komend jaar nog groter en mooier wordt gemaakt !.
De camping heeft vele voorzieningen waaronder een bakker, krantenkiosk, kleine supermarkt, internetwinkel, pinautomaat, tennisbanen met verlchting, afhaal-restaurant, bar, wasserette, buiten disco voor de kleintjes en discotheek Le Milord op de camping maar geheel geïsoleerd om de nachtrust niet te verstoren, is elke avond van 23 uur tot 4 uur geopend en biedt u drie maal per week een thema-avond.

 
De camping beschikt over een EHBO post in het waterparadijs. De badmeesters zijn allemaal in het bezit van het BNSSA diploma (Brevet National de Sécurité et de Sauvetage Aquatique).

Het dragen van een armband (verkrijgbaar aan de receptie van de camping bij aankomst) is verplicht. Om de zwembaden schoon te houden verzoeken wij u om uw schoenen uit te doen voordat u het waterparadijs betreedt. Het is in het waterparadijs verboden te roken. Het is verboden om te zwemmen met en T-shirt of bermuda; alleen een zwembroek of boxer is toegestaan.
Kinderen spelen in alle veiligheid in de aan hun leeftijd aangepaste baden en hebben vijf soorten glijbanen.       

De toegang tot de camping wordt in het hoogseizoen bewaakt en de snelheid van het verkeer binnen de camping is beperkt tot voetstaps.
In juli en augustus is een huisarts twee maal per dag aanwezig op de camping.  De receptie kunt u verder helpen als u een dokter nodig heeft.


Bakker fiets en scooterverhuur
   
   
     
 
 


Beste bezoekerHet chaletDe campingDe omgeving